Kiralık araçla uyuşturucu satan torbacı yakalandı

Kartal'da polis ekipleri, kiralık bir araçla uyuşturucu madde ticareti yapan şahsı kıskıvrak yakaladı.

25 Şubat 2022 Cuma 09:42
Kiralık araçla uyuşturucu satan torbacı yakalandı

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, sokak satıcısı - torbacı olarak tabir edilen şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında Kartal Kordonboyu Mahallesi’nde rezidansta kalan bir şahsın kiralık bir araçla uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlendi.

Ekipler yaptıkları kapsamlı çalışma ile şahsın kimlik bilgileri ve adresini tespit etti. 22 Şubat’ta adrese yapılan operasyonda G.A. isimli şahıs yakalandı.

Yapılan aramalarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 50 adet fişek, 21.8 gram metamfetamin, 1 gram kokain, 2 gram bonzai, 0.2 gram eroin, 1 gram skunk ve 5 bin 165 TL para ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs 23 Şubat tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108