Kilis’e getirilen yaralı asker sayısı 3’e muhalif ise 10’a yükseldi

Suriye’nin El Bab yakınlarında terör örgütü DEAŞ'ın havan saldırısında yaralanarak Kilis’e getirilen asker sayısı 3’e, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri ise 10’a yükseldi.

13 Kasım 2016 Pazar 16:11
Kilis’e getirilen yaralı asker sayısı 3’e muhalif ise 10’a yükseldi

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatı’nın 82. gününde El Bab yakınlarında DEAŞ terör örgütü tarafından düzenlenen havan saldırısında yaralanarak Kilis’e getirilen asker sayısı 3’e yükseldi. El Bab bölgesinde DEAŞ terör örgütü ile Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalarda yaralanan 10 ÖSO askeri de tedavi için Kilis’e getirildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AskerYaralıKilisMuhalif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108