Kaza yapan 2 kişi donmak üzereyken kurtarıldı

Afyonkarahisar’da kaza yapan 2 kişi, eksi 15 derecede 5 saat bekledikten sonra, donmak üzereyken AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı.

18 Aralık 2016 Pazar 00:00
Kaza yapan 2 kişi donmak üzereyken kurtarıldı
Olay, dün gece saatlerinde Kocatepe yolunda yaşandı. Sancar Devecioğlu (29) ile İbrahim Turgut (20), gece 01.00 sıralarında araçları ile Kocatepe yoluna doğru hareket ettiler. Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç kaza yaptı. Devecioğlu ve Turgut’un yakınları kendilerinden haber alamayınca Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar ekibinden yardım istediler. AKUT Ekip Lideri Mehmet Uğurluoğlu ve AKUT Afyonkarahisar İletişim Birim Sorumlusu Ali Çukur, yaklaşık 2 saat zorlu koşullar altında ilerledikten sonra biri uyumuş, diğerinin nabzı çok düşük vaziyetteki kazazedelere ulaştı. Eksi 15 derecede mahsur kalan 2 kişi AKUT’un çabaları sonucu 2 saatlik bir çalışmanın sonucu kent merkezine getirildiler.



Devecioğlu ve Turgut’un sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.12.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108