Kastamonu'da oğlunu öldüren şahıs yakalandı

Kastamonu Taşköprü ilçesinde oğlunu öldürdüğü iddiasıyla 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan ve kaçak olarak aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

06 Ocak 2022 Perşembe 15:45
Kastamonu'da oğlunu öldüren şahıs yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 2013 yılında oğlunu öldürdüğü iddiasıyla aranan ve hakkında 17 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan H.A.'nın yakalanması için Taşköprü Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi (JASAT) tarafından çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından şahsın yakalanması için Taşköprü ilçesi Çaycevher köyünde belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda, H.A. yakalandı.

Jandarma komutanlığının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108