Karı koca trafik kazasında hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden karı-kocanın 5 yaşındaki torunlarını götürdükleri hastaneden dönerken kaza yaptıkları belirlendi.

05 Şubat 2022 Cumartesi 10:51
Karı koca trafik kazasında hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir eden Orhan K.'nın kullandığı 07 NY 460 plaka 07 NDT 38 dorse plakalı tır, Çavuşköy kavşağında Manavgat istikametinden Alanya istikametine giderken kavşaktan dönmekte olan Süleyman Manuş'un kullandığı 35 EFP 34 plakalı Opel marka otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Süleyman Manuş ve otomobilde bulunan eşi Sevda Manuş olay yerinde yaşamını yitirirken, 5 yaşındaki torunları Özgür Hidayet İbret yaralandı.

Manuş çiftinin cenazeleri, Manavgat Devlet Hastanesi'nde cumhuriyet savcısı, adli tabip ve Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Aslen Adana'nın Ceyhan ilçesinden olan Süleyman ve Sevda Manuş çiftinin çocuklarıyla birlikte uzun yıllardır Alanya’nın Avsallar ilçesinde yaşadığı, 5 yaşındaki torunları Özgür Hidayet İbret’i Antalya’da doktor kontrolüne götürdükten sonra Avsallar’a dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

Manuş çiftinin, Avsallar’a giderken yollarının üzerinde Çavuşköy’de bulunan bir tanıdıklarını ziyaret etmek amacıyla kavşaktan Çavuşköy’e döndükleri belirtildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 05.02.2022 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108