Kargo görevlisi kılığına giren polis, uyuşturucu tacirlerini kıskıvrak yakaladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, kargo ile gönderilen koli içerisindeki uyuşturucu madde ele geçirilirken, kargo görevlisi kılığına giren ekipler paketi almaya gelen 2 şüpheliyi de kıskıvrak yakaladı.

10 Mart 2022 Perşembe 22:45
Kargo görevlisi kılığına giren polis, uyuşturucu tacirlerini kıskıvrak yakaladı

Edinilen bilgiye göre, kargo ile ilçeye yüklü miktarda uyuşturucu madde geleceği istihbaratını değerlendiren Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrası operasyon için düğmeye bastı.

Kargo şirketine giden ekipler, narkotik köpeği ile yaptıkları arama neticesinde içerisinde uyuşturucu madde bulunan koliyi tespit edildi.

Daha sonra kargo görevlisi kılığına giren ekipler, koliyi teslim almaya gelen B.K. ve S.Ö. isimli şahısları düzenledikleri operasyonla kıskıvrak yakaladı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner119
Son Güncelleme: 11.03.2022 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108