Karasu Nehri’ne düşen Yağmur’u arama çalışmaları sürüyor

Muş’ta 5 gün önce Karasu Nehri’ne düşen Yağmur Özkan için ekipler tarafından yürütülen arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

26 Şubat 2022 Cumartesi 11:54
Karasu Nehri’ne düşen Yağmur’u arama çalışmaları sürüyor

Olay, 22 Şubat 2022 günü akşam 21.30 sıralarında Muş-Bingöl kara yolu istikametindeki Karasu Nehri’nde meydana gelmişti.

Muş İMKB Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yağmur Özkan, için 5 gündür sürdürülen arama çalışmaları henüz sonuç vermedi.

Polis, UMKE, AFAD, sağlık ve itfaiye ekiplerinin de katıldığı aramaya Bitlis, Elazığ, Adıyaman ve Van Emniyet Müdürlüğünde görevli 23 "kurbağa adam", Muş ve Van'daki AFAD arama kurtarma destek veriyor.

Ekipler 9 kilometrelik alanı tarıyor

Kıyıdan, su yüzeyi ve su altından 9 kilometrelik bölgede 3 botla arama çalışması yapan 23 dalgıç, çok sayıda polis ve AFAD ekibi Yağmur’a henüz ulaşamadı.

EGM’den 23 kişilik sualtı arama ekibi bölgeye geldi

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Başkanlığı’na bağlı 23 kişilik Sualtı Arama Kurtarma personeli de destek olarak Muş’a geldi.

Bölgedeki arama çalışmaları sürdürülüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108