Karanlıkta kavşağı göremeyince kaza yaptı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde kavşağı göremeyen sürücünün kullandığı araç taklalar atarak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

25 Kasım 2021 Perşembe 00:17
Karanlıkta kavşağı göremeyince kaza yaptı

Kaza, Kayapınar ilçesi Laleş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 GG 660 plakalı Volvo S60 model otomobil, karanlıkta kavşağı görmeyerek taklalar atarak durabildi.

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıya olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri yolda kontrolü geçişi sağlarken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Volvo S60
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108