Karabük’te Haraç kesmek isteyen 3 kişi tutuklandı

Karabük’te bir işyerinden haraç isteyip ateş açan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

20 Aralık 2016 Salı 12:40
Karabük’te Haraç kesmek isteyen 3 kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Fevzi Fırat Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinden haraç isteyen 3 kişi, alamayınca işletmeye ateş açarak kaçtı. Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, eşkalleri belirlenen Hasan U. (29), Mevlüt Ö. (26) ve Lokman T. (41) isimli zanlıların peşine düşerek, şahısları kısa sürede yakaladı.



Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece yağma, kasten öldürmeye teşebbüs ve tehdit suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KarabükHaraç Kesme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108