Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu

Kahramanmaraş’ta şüphe üzerine durdurulan otomobilde arama yapan polis, 232 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Otomobilde bulunan iki kişi gözaltına alındı.

10 Kasım 2016 Perşembe 21:58
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu

Alınan bilgilere göre, Gaziantep yolu üzerinde denetimlerde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendiği otomobili takibe aldı. Bir süre sonra otomobili durduran polisi oto içerisinde yaptığı aramada 232 adet captagon hap ele geçirdi. Uyuşturucu haplara el koyan polis otomobilde bulunan C.K. (43) ile T.S’yi (33) gözaltına aldı.



Çeşitli suçlardan sabıkası olan iki kişi, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108