Kahramanmaraş’ta dev asayiş uygulaması

Kahramanmaraş’ta il genelinde yapılan genişletilmiş asayiş uygulamasında 3 bin 893 kişinin sorgusu yapıldı. Yapılan kontrollere 3 bin 596 kişi sorgulandı.

12 Kasım 2016 Cumartesi 05:44
Kahramanmaraş’ta dev asayiş uygulaması

Alınan bilgilere göre, asayiş uygulaması Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü koordinesinde il merkezi başta olmak üzere 9 ilçede eş zamanlı gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin polisin katıldığı uygulamaya güven timleri, önleyici hizmetler, narkotik suçlarla mücadele, çevik kuvvet, özel harekat, yunus timleri, trafik ekipleri başta olmak üzere il, ilçe emniyet müdürlüklerinde personeli katıldı.

Uygulama kapsamında; İl merkezi ve ilçelerde parklar, umuma açık yerler, sokak araları, yol uygulamaları, kahvehane ve birahaneler gibi yerlerde 3 bin 596 şahıs sorgulandı. Değişik suçlardan kaydı olan 282 şahıs incelendi. Yaralama ve uyuşturucu suçlarından 8 adet araması olan bir cezaevi firarisi olmak üzere değişik suçlardan aranan 25 kişi yakalandı. 62 araca 73 bin TL para cezası kesildi. 9 araç trafikten men edildi. Ehliyetsiz 12 kişiye işlem yapıldı. 2 kahvehaneye ruhsatsız çalıştığı için işlem yapıldı. 2 internet cafeye küçük yaşta çocuk bulundurmaktan işlem yapıldı.

2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. 14 kimliksiz şahıs incelemek üzere polis merkezlerine götürüldü. Hırsızlıktan sabıkalı dilenci görünümlü 6 bayan, 26 yabancı araç ve 42 yabancı şahıs kimlik tespiti yapılarak incelendi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AsayişKahramanmaraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108