Kadın sürücünün kullandığı kamyon faciaya davetiye çıkardı

Sancaktepe’de kadın sürücünün kullandığı damperi açık kamyon, adeta faciaya davetiye çıkardı.

13 Kasım 2016 Pazar 16:18
Kadın sürücünün kullandığı kamyon faciaya davetiye çıkardı

Yol kenarındaki araçlara çarpan kamyon bir elektrik direğine çarparak durabilirken, kaza anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.
Edinilen bilgiye göre Sancaktepe Yenidoğan Mahallesinde meydana gelen ilginç kaza, önceki gün gece saat 23.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Hatice A. isimli kadın sürücünün kullandığı 34 JD 8397 kamyon, damperi açık şekilde Çekmeköy’e doğru seyir halindeyken yol kenarındaki araçlara çarptı. Yol kenarındaki araçlara çarparak ilerleyen damperi açık kamyon yolun bazı bölümlerinde ise elektrik tellerine zarar verdi. Bir süre bu şekilde ilerleyen damperi açık kamyon yol kenarındaki bir elektrik direğine çarparak durabildi. Güzergah boyunca 16 elektrik direğinde hasar meydana geldiği tespit edildi. Damperli kamyonun toplamda kaç araçta hasara yol açtığı araştırılırken, kazaya yol açan kadın sürücü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108