İzmir'de büyük fabrika yangını

İzmir'in Seferihisar ilçesindeki bir mandalina fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

20 Kasım 2016 Pazar 16:55
İzmir'de büyük fabrika yangını

Yangına onlarca itfaiye ekibi müdahale ederken, alevler kilometrelerce uzaklıktan görüldü.



Edinilen bilgiye göre, yangın Seferihisar ilçesi Ulamış Mahallesindeki bir mandalina fabrikasında çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebepler çıkan yangındaki alevler bir anda her yeri sardı. Durumun bildirilmesi üzerine İzmir'de, Urla'dan ve Seferhisar'dan itfaiye ekipleri bölgeye gönderildi.



Çevrede evlerde var

Yangındaki alevler metreleri bulurken, alevler kilometrelerce uzaklıktan bile fark edildi. Öte yandan itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için yoğun önlemler aldı. Henüz kontrol altına alınmayan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108