İzmir'de aranan 325 kişi yakalandı

İzmir Emniyeti, 6-12 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 15 bin 819 kişinin GBT sorgusunun yapıldığını, bunlardan aranan 325 kişinin yakalandığını bildirdi.

15 Mart 2017 Çarşamba 10:28
İzmir'de aranan 325 kişi yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, 6-12 Mart tarihleri arasında bin 44 araç ile 251 motosikleti kontrol etti.

Ekipler kontrollerde, 15 bin 819 kişininde GBT sorgusunu yaptı. Sorgulamalarda, 11 araç ile 14 motosikletin çalıntı olarak, 6 araç ile 1 motosikletin yakalamalı hacizli olarak arandığı tespit edildi.

Kişilerin sorgulamalarında ise değişik suçlardan 294, hırsızlık suçundan 31 olmak üzere toplam 325 kişinin arandığı belirlendi.

Aranan kişiler gözaltına alındıktan sonra işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108