İstiklal Caddesi'nde intihar girişimi

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir kişi, beş katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahsı ikna çabaları devam ederken, cadde yaya ve tramvay trafiğine kapatıldı.

17 Kasım 2016 Perşembe 14:05
İstiklal Caddesi'nde intihar girişimi
İstiklal Caddesi'nde saat 16.00'da meydana gelen olayda, 102 numarada bulunan beş katlı binanın çatısına çıkan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tedbir olarak caddeye hava yastığı açtı. Cadde yaya ve tramvay durağına kapatılırken, şahsı ikna çabaları sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108