İlacını almayı unutunca motosikletiyle kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kalp rahatsızlığı bulunan ve ilacını almayı unutan motosikletli kurye, seyir halindeyken rahatsızlanarak kaza geçirdi.

22 Kasım 2016 Salı 17:12
İlacını almayı unutunca motosikletiyle kaza yaptı

Kaza akşam saatlerinde Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Birkan Ertürk (23) idaresindeki 67 LJ189 plakalı motosiklet seyir halindeyken aniden devrildi. Sürücü ve motosiklet bir süre yerde sürüklendikten sonra durabildi. Vatandaşların yardımına koştuğu motosiklet sürücüsü kalp hastası olduğunu ve sabah ilacını almayı unuttuğu için rahatsızlandığını söyledi. Yaralı motosiklet sürücüsü 112 sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesi bulunmazken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 22.11.2016 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108