Halkalı-Kapıkule hızlı tren inşaatında hafriyat kamyonu devrildi

Edirne’de Halkalı-Kapıkule hızlı tren inşaatında çalışan hafriyat kamyonu yoğun sis sebebiyle devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

22 Kasım 2021 Pazartesi 12:18
Halkalı-Kapıkule hızlı tren inşaatında hafriyat kamyonu devrildi

Edinilen bilgilere göre, Edirne Kırklareli kavşağında Halkalı-Kapıkule hızlı tren inşaatında çalışan Yasin T. idaresindeki 42 GF 349 plakalı hafriyat yüklü kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yol ortasında yan yattı.

Kamyona sürücüsü kazada yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler tarafından 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıyı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü.

Kazada yola savrulan kaya parçaları Edirne-Kırklareli istikametindeki karayolunun bir bölümü ulaşıma kapadı. Ulaşım tek bir yönden kontrollü bir şekilde devam edildi.

Kazayla ilgili Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 22.11.2021 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108