Hakkari'de terör operasyonu

Hakkari'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında PKK/KCK'ya ait olduğu tespit edilen; güvenlik güçlerine, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eylemde kullanılacak olan 1 adet roketatar ve mühimmat ele geçirildi.

08 Mart 2017 Çarşamba 08:29
Hakkari'de terör operasyonu

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;

PKK/KCK bölücü terör örgütünün güvenlik güçlerine, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik planlamış olduğu eylemler ile ilgili il merkezine mühimmat getirttiği ve bu mühimmatları merkez Bağlar Mahallesi ve Dağgöl Mahallesi arasında kalan köprü üzerine ve dere yatağında gizlendiği şeklinde bilgi edinilmesi üzerine operasyon başlatıldığı belirtildi.

Tespit edilen bölgede yapılan arama ve tarama faaliyetleri neticesinde; 1 adet roketatar, 5 adet RPG-7 roket, 6 adet roket sevk fişeği ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam ettiği belirtildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Terör OperasyonuHakari
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108