Haber alınamayan yaşlı çiftten kötü haber

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde kendilerinden haber alınamayan yaşlı çiftten kötü haber geldi. Evde yaşayan 73 yaşındaki Hasan Kavasoğlu’nun cenazesi bulunurken, 63 yaşındaki eşi Necibe Kavasoğlu ise bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı.

04 Mart 2022 Cuma 00:27
Haber alınamayan yaşlı çiftten kötü haber

Edinilen bilgiye göre, Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Çömlekçi Mahallesi’nde yaşayan Hasan-Necibe Kavasoğlu çiftinden haber alamayan yakınları eve geldi.

Yakınlarının eve girmesi sonucunda Hasan Kavasoğlu’nun cansız bedeni evde bulundu. Eşi Necibe Kavasoğlu ise bilinci kapalı olarak 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 ekibi gelirken, yaşlı çiftin soba zehirlenmesi sonucu fenalaştığı, Hasan Kavasoğlu’nun ise bu nedenle hayatını kaybettiği iddia edildi.

Merhum Kavasoğlu, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Necibe Kavasoğlu ise Balıkesir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavasoğlu’nun hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

banner119
Son Güncelleme: 04.03.2022 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108