Gaziantep’teki patlama sesi ile ilgili valilikten açıklama

Gaziantep'te gece saatlerinde şehrin birçok noktasından duyulan şiddetli patlama ile ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama geldi.

25 Kasım 2016 Cuma 00:00
Gaziantep’teki patlama sesi ile ilgili valilikten açıklama
Valilik tarafından yapılan açıklamada , “25.11.2016 günü saat 23.20 sıralarında il genelinde duyulan patlama sesinden dolayı, jandarma, emniyet AFAD ve itfaiyeye yapılan ihbarlar değerlendirilmiş 26.11.2016, günü saat 00:25 itibari ile hastanelerimize, diğer kurumlarımıza bildirilen ya da görevlilerimizce tespit edilen herhangi bir yaralanma, vefat ya da maddi hasar bulunmamaktadır. Bu sesin Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan uçaklarımızın ses hızını aşmasından kaynaklanmış olabileceği değerlendirilmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir’’ denildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108