Galerideki minibüs alev alev yandı

Samsun'da bir galeride bulunan minibüsün alev alması sonucu yaşanan yangında araç kullanılamaz hale geldi. Polisin devriye sırasında denk geldiği olaya hızla müdahale edilerek felaketin önüne geçildi.

06 Ocak 2022 Perşembe 15:19
Galerideki minibüs alev alev yandı

Olay, Samsun’un Terme ilçesinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir oto galeride bulunan minibüs durduğu yerde alev aldı.

Kısa sürede aracın tamamını saran yangını bölgede devriye gezen polis ekipleri fark etti.

Olayın 112 acil servise bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi abluka altına alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin ilk belirlemelerine göre yangının şase kaynaklı olduğu öğrenildi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi sonucu yangının galerideki diğer araçlara sıçrayarak büyümesi engellendi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 06.01.2022 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108