FETÖ’nün Kuşadası imamı yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı.

16 Aralık 2016 Cuma 23:26
FETÖ’nün Kuşadası imamı yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkında Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından yakalama çıkartılan Harun A. (40) kayıplara karışmıştı. FETÖ’nün Kuşadası yapılanmasından sorumlu olan Harun A., 5 aydır her yerde aranıyordu. Son olarak Manisa’nın Soma ilçesinde bulunduğu yolundaki ihbar üzerine harekete geçen Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, Soma polisiyle yaptığı ortak operasyonda Harun A.’yı yakaladı.



Tanınmamak için top sakal ve bıyık bıraktığı gözlenen Harun A. Kuşadası Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.12.2016 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108