FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan 30’u emniyet mensubu 34 kişi hakim karşısına çıktı

Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında yargılanan 30’u emniyet mensubu 34 kişinin mahkemeleri başladı.

08 Mart 2017 Çarşamba 10:26
FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan 30’u emniyet mensubu 34 kişi hakim karşısına çıktı

Kırıkkale’in Keskin ilçesindeki T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu olarak bulunan 30’u emniyet mensubu, 4’ü mili eğitim çalışı 34 kişi sabahın erken saatlerinde yoğun bir güvenlik önlemi altında Bilecik Adliye Sarayı’na getirildi. Hakim karşısına çıkan 34 şüphelinin mahkemelerinin gece yarısına kadar süreceğini tahmin ediliyor.


Öte yandan 34 kişinin içinde tutuksuz yargılananların da bulunduğu öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
FetoBilecik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108