Fatih’te korkutan otel yangını

Fatih’te bir otelin giriş katında yangın çıktı. Otelin 4’üncü katında mahsur kalarak itfaiye merdiveni ile kurtarılan şahıs yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alındı.

15 Aralık 2016 Perşembe 23:48
Fatih’te korkutan otel yangını

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 22.00 sıralarında Fatih Mimar Kemalettin Mahallesi Dibekli Camii Sokak’ta bulunan 4 katlı bir otelde meydana geldi. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekiplerine olay yerine ulaştı. Fatih İtfaiyesi'ne bağlı ekipler yangına müdahale etti. Bu sırada emniyet ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, otelin dördüncü katında mahsur kalan bir vatandaş itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Yoğun dumandan etkilenen vatandaşa sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Sağlık durumu iyi olan kişi daha sonra yangını çıkardığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.12.2016 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108