Fatih’te denizden erkek cesedi çıkarıldı

İstanbul Zeytinburnu açıklarında gönüllülerden oluşan arama kurtarma ekibi tarafından su yüzeyinde bulunan erkek cesedi, Fatih Ahırkapı'da deniz polisi ve ilçe asayiş ekiplerine teslim edildi.

25 Kasım 2016 Cuma 09:38
Fatih’te denizden erkek cesedi çıkarıldı

Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu açıklarında saat 10.30 sıralarında bir cisim fark eden, gönüllülerden oluşan arama kurtarma ekipleri denize açıldı. Denize açılan kurtarma ekipleri, gördükleri cismin bir erkek cesedi olduğunu fark edip su yüzeyindeki cesedi kurtarma botuna çıkardı. Cesedi denizden çıkaran ekipler, deniz polisine ihbarda bulundu. Ahırkapı'da bulunan ve gönüllü kurtarma ekiplerine ait olan arama kurtarma istasyonuna çıkarılan ceset, polis ekiplerine teslim edildi.
Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin yaklaşık 40 yaşında bir erkeğe ait olduğu öğrenilirken, olay yerine incelemede bulunmak üzere savcı bekleniyor. Denizden çıkartılan cesedin, kime ait olduğu ve kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından belirlenecek.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 25.11.2016 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108