Fatih'te 16 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Fatih'te bir işhanına yapılan operasyonda 16 bin 535 paket kaçak sigara ve 700 adet puro ele geçirildi.

15 Mart 2017 Çarşamba 10:43
Fatih'te 16 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

15 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda iş yerlerine yapılan gizli bölmeler polis kamerasına yansıdı. 

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te bir işhanı içerisinde kaçak sigara satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. İşhanını bir süre takibe alan ekipler, ardından operasyon düzenledi.

Operasyonda 15 şüpheli gözaltına alınırken, 16 bin 535 paket kaçak sigara ve 700 adet puro ele geçirildi. Aramalar sırasında iş yerinde bulunan bir aynanın arkasına yapılan gizli bölme dikkat çekti. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kaçak SigaraIstanbul Fatih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108