Eylem hazırlığındaki iki terörist aranıyor

Güvenlik güçleri büyük kentlerde eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 bölücü terör örgütü PKK mensubu kadın teröristi arıyor.

19 Kasım 2016 Cumartesi 16:15
Eylem hazırlığındaki iki terörist aranıyor

Güvenlik birimleri, istihbarat birimlerinden gelen bilgiler doğrultusunda tüm birimleri kadın teröristlerle ilgili uyardı. 'Zenda' ve 'Emine' kod adlı teröristlerin yakalanmasına katkı sağlayacakların ödüllendirileceği bildirilerek '155 Polis İmdat' ve 'Alo 140 Terör İhbar Hattı'nı arayarak bilgi verilebileceği ifade edildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Eylem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108