Eskişehir'de kaçak sigara operasyonu

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda piyasa değeri 20 bin TL olan 5 bin 800 paket kaçak sigara ve tütün mamülü ele geçirildi.

24 Kasım 2016 Perşembe 05:42
Eskişehir'de kaçak sigara operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Sarıcakaya ilçesi ve köylerinde kaçak sigara ve türün mamülü satıldığını ihbarını değerlendiren ekipler operasyon başlattı. Yapılan geniş çaplı arama sonucunda F.M. (37) isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araçta, 5 bin 800 paket kaçak sigara ve tütün mamülü malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemenin piyasa değerinin 20 bin TL olduğu bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108