Eşi evi terk edince intihar girişiminde bulundu

Antalya’da eşinin evi terk ettiğini iddia eden bir kişi, alışveriş merkezinin balkonunda intihar girişiminde bulundu.

21 Kasım 2016 Pazartesi 11:08
Eşi evi terk edince intihar girişiminde bulundu
Olay saat 12.45 sırasında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin restoran bölümünün balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işsiz olduğu öğrenilen 36 yaşındaki Emrah C., eşinin kendisini 2 çocuğuyla terk ettiğini iddia ederek bir alışveriş merkezinin restoran bölümünün balkon kısmına çıkıp intihara teşebbüs etti.

‘Eşimi istiyorum’ diye bağıran Emrah C.'yi balkonda görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisin yaklaşık yarım saat yanıt vermeyen Emrah C., gözyaşlarına boğuldu. Ağabeyiyle telefonla görüşen Emrah C., polisin de çabalarıyla balkondan indi. 

Alışveriş merkezinden çıkarılırken, "Zeynep seni çok seviyorum" diyen Emrah C., ifade için polis merkezine götürüldü.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108