Elebaşı Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen’e 3 yıl 4 ay hapis cezası

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selehaddin Gülen’e 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

22 Mart 2022 Salı 13:29
Elebaşı Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen’e 3 yıl 4 ay hapis cezası

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selehaddin Gülen’e 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Ankara 27. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Gülen ile avukatı salonda hazır bulundu.

MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirilen Gülen, savcılık ifadesinde etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istediğini belirterek örgüt ve örgüt elebaşı hakkında detaylı bilgiler vermişti.

Son sözü sorulan Gülen, duruşmada yeniden örgüte dair tüm bildiklerini anlattığını söyledi ve etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmasını talep etti. Kararını açıklayan mahkeme, Gülen hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 12 hapis cezasına hükmetti. Mahkeme bu kararında etkin pişmanlık hükümlerini uygulayarak cezayı 3 yıl 4 aya indirdi.

banner119
Son Güncelleme: 22.03.2022 14:04
Anahtar Kelimeler:
Selahaddin Gülen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108