El frenini çekmeyi unutalan otomobil dereye uçtu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sürücüsünün el freni çekilmeyi unuttuğu park halindeki otomobil dereye uçtu.

16 Şubat 2022 Çarşamba 10:18
El frenini çekmeyi unutalan otomobil dereye uçtu

Olay, Türkmen Mahallesi Dere Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobil sürücüsü aracını yol kenarına park edip bölgeden uzaklaştı.

İddiaya göre sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil sokak üzerinde kayarak yol kenarında bulunan dereye uçtu.

Olayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada şans eseri ölen yada yaralananın olmaması teselli kaynağı olurken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Dereye uçan otomobil, çekici marifeti ile bulunduğu yerden çıkartıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108