El Bab yakınlarında DEAŞ saldırısı: 3 şehit, 10 yaralı

Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesi yakınlarında terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda 3 asker şehit olurken, 10 asker de yaralandı.

24 Kasım 2016 Perşembe 06:51
El Bab yakınlarında DEAŞ saldırısı: 3 şehit, 10 yaralı

Edinilen bilgiye göre, gece El Bab ilçesi yakınlarında terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda 13 asker yaralandı. Yaralı askerler Kilis ve Gaziantep’teki hastanelere kaldırıldı. 3 asker şehit olurken, 10 askerin tedavisine başlandı. Kilis Devlet Hastanesi’nde yaralıları ziyaret eden Kilis Valisi İsmail Çataklı ve Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı hastane yetkililerinden bilgi aldı. Çevik Kuvvet polisi hastane ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, durumu ağır olan askerler Gaziantep’e sevk edildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 24.11.2016 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108