Dolandırıcılar aldatmaya devam ediyor

Eskişehir'de, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şahsa kredi kartı bilgilerini veren vatandaş, 2 bin lira dolandırıldı.

17 Aralık 2016 Cumartesi 13:00
Dolandırıcılar aldatmaya devam ediyor
Vadişehir mahallesinde yaşayan O.K. isimli vatandaşı 0850 hatlı telefon numarasından arayan ve ismini F.M. olarak belirten dolandırıcı, kendisini banka görevlisi olarak tanıttı.

Şahsın yönlendirmesi ile kredi kartı numarasını ve güvenlik kodunu söyleyen O.K., daha sonra şüphelenerek bankayı aradığında kredi kartından 2 bin TL çekilmiş olduğunu öğrenince davacı ve şikayetçi oldu. Polisin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.
 

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108