Diyarbakır'da bombalı araç bulundu

Diyarbakır'da bir caddede park edilmiş halde bulunan aracın ihbarını alan polis ekipleri yaptıkları incelemede araçta bomba olduğunu tespit etti. Araçtaki bomba fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildikten sonra incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

21 Kasım 2016 Pazartesi 11:37
Diyarbakır'da bombalı araç bulundu

Edinilen bilgiye göre vatandaşların ihbarı üzerine Kayapınar ilçesi Gaziler semti Fırat Bulvarı'na giden polis ekipleri park halinde bir kamyonetin yol kenarında beklediğini gördü. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldıktan sonra bomba imha uzmanları ve bomba arama köpekleri ile kamyonette arama yaptı. Bomba imha uzmanları ve bomba arama köpeklerinin yaptıkları aramalar sonucunda kamyonette bomba tespit edildi.



Tespit edilen bomba fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, fünye ile bombayı patlatıp etkisiz hale getirdikten sonra kamyoneti incelemek üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bahçesine götürmek üzere çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2016 15:54
Anahtar Kelimeler:
Diyarbakır Bombalı Araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108