Cinnet getiren annesinin öldürdüğü 3 yaşındaki çocuk toprağa verildi

Afyonkarahisar’da annesinin cinnet getirerek bıçaklaması sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki Erencan Ü., gözyaşları arasından toprağa verildi.

08 Kasım 2016 Salı 13:30
Cinnet getiren annesinin öldürdüğü 3 yaşındaki çocuk toprağa verildi

Esentepe Mahallesi'nde gece geç saatlerde yaşanan olayda ailevi problemleri olduğu öne sürülen A.Ü. (32) isimli kadın, cinnet getirerek çocukları 3 yaşındaki Erencan Ü. ve 9 yaşındaki Emircan Ü.’yü bıçakla ağır yaraladıktan sonra kalbine sapladığı iki bıçak darbesi ile intihara kalkışmıştı. Olayın ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan anne ve çocuklarından 3 yaşındaki Erencan Ü., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Minik çocuğun cenazesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından öğlen saatlerinde aileye teslim edildi. 3 yaşındaki Erencan, Özerler Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında Bayraktepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde polis tarafından güvenlik önlemleri alındı. Cenazeye katılan ailenin yakınlarının hayli gergin oldukları gözlenirken, bazı aile yakınları da basın mensuplarının görüntü almaması konusunda uyarıda bulundu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2016 16:35
Anahtar Kelimeler:
çocukölümAfyonCinnetAnne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108