Cinayetten aranan şahıs yakayı ele verdi

Adıyaman’da adam öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

16 Aralık 2016 Cuma 11:42
Cinayetten aranan şahıs yakayı ele verdi
Edinilen bilgiye göre, adam öldürme suçundan hakkında 4,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 1,5 yıldır her yerde aranan Mahmut M.’nin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı. Şahsın gidebileceği her yerde çalışma yürüten polis ekipleri Mahmut M.’yi Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet ettiği evin yakınlarında yakaladı.

Yakalanan şahıs gözaltına alınarak polis merkezine getirildi. Burada ifadesi tamamlanan şahıs daha sonra adliyeye sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108