Cinayet şüphelisi 4 şahıs operasyonla yakalandı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybettiği olayın şüphelisi 4 şahıs yapılan operasyon sonucu Malatya’da yakalandı.

09 Mart 2017 Perşembe 13:43
Cinayet şüphelisi 4 şahıs operasyonla yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Horrik Mezarlığı yakınlarında yapılan bir inşaatta çalışan Mehmet Elmas (49) 23 Kasım 2016 tarihinde silahlı saldırıya uğramış, vücuduna 6 mermi isabet eden Elmas ambulansla kaldırıldığı Kahta İlçe Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen A.K., A.Ö., M.Ö. ile H.B.’nin yakalanması için titiz çalışmalar başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda cinayet şüphelisi 4 şahsın Malatya’da olduğu öğrenildi. Şahısların yer tespitinin yapılması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Adıyaman’dan Malatya’ya giderek şahısların kaldığı ikamete operasyon düzenledi.

Operasyonda A.K., A.Ö., M.Ö. ile H.B. gözaltına alındı.

Şahıslar Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne getirilirken ikamette yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 2 adet pompalı av tüfeğiyle tabancaya ait 7 adet mermi ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
OperasyonCinayetşüpheli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108