Cezaevi firarisi şafak operasyonuyla yakalandı

Kastamonu’da, 2 yıl önce tutuklu bulunduğu açık cezaevinden firar eden ve 21 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan şahıs, düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.

17 Aralık 2021 Cuma 21:43
Cezaevi firarisi şafak operasyonuyla yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Timleri, 2019 yılında tutuklu bulunduğu açık cezaevinden firar eden ve çok sayıda suçtan 21 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan Tolga K. (30) isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Titiz bir çalışma ile şahsı bulmak için çalışmalarını yürüten ekipler, şahsın farklı illerde saklandığını ve en son Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir arkadaşının evinde kaldığını belirledi.

Evi takibe JASAT dedektifleri sabahın erken saatlerde operasyon düzenledi. Operasyon neticesinde uzun süredir cezaevi firarisi olarak aranan Tolga K. ve arkadaşı O.D. (27) bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanma aparatlarıyla birlikte kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şahıslar, güvenlik önlemleri alınarak adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108