Bursa'da "Drone" Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, "drone" destekli uyuşturucu operasyonunda 662 kök Hint keneviri ile 460 gram esrar ele geçirdi.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 09:31
Bursa'da "Drone" Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı kırsal Bayırköy ve Yenisölöz mahallelerindeki ormanlık alanlara Hint keneviri ekildiği bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, bölgede havadan "drone" ile karadan ise özel eğitimli uyuşturucu köpeği yardımıyla arama yaptı.

Ekipler, drone görüntülerinden kenevir ekilen alanları belirledi. Yapılar aramalarda Bayırköy Mahallesi'nde 206 kök Hint keneviri ve 300 gram esrar, Yenisölöz Mahallesi'nde ise 456 kök Hint keneviri ve 160 gram esrar ele geçirdi.

Söz konusu uyuşturucu maddeler, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yakılarak imha edildi.

Olayla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

AA

banner119
Son Güncelleme: 22.07.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108