Bursa'da Cinayet: Uyuşturucu Kullanan Oğlunu Öldürdü

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir baba, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiasıyla tartıştığı oğlunu tabancayla öldürdü.

16 Temmuz 2017 Pazar 21:50
Bursa'da Cinayet: Uyuşturucu Kullanan Oğlunu Öldürdü

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi Mert Sokak'taki bir evde ikamet eden ve kanser hastası olduğu bildirilen baba İsmet Öztürk (51), yaklaşık 1 önce cezaevinden çıkan oğlu Mehmet Öztürk (25) ile uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine baba Öztürk, oğluna ruhsatsız tabancayla 4 kez ateş etti.

Evde bulunan aile fertlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Baba Öztürk de olay yerine gelen Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından cinayet bürosu ekipleri tarafından Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürülen baba Öztürk, gazetecilere, "Pişmanım. Madde kullanıyordu, vatan hainiydi." dedi.

Dört kardeş oldukları öğrenilen Öztürk'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

banner119
Son Güncelleme: 16.07.2017 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108