Bursa'da Bebek Bezlerinin İçinden Bonzai Çıktı

Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir evin kömürlüğünde bulunan çuvalların içine gizlenmiş olan uyuşturucu maddesi bonzai çıktı.

14 Eylül 2018 Cuma 18:33
Bursa'da Bebek Bezlerinin İçinden Bonzai Çıktı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuştucu satıcıları ve alıcılarına yönelik operasyonda 25 kişi yakalanırken 9 kişi gözaltına alındı. Yakalanan ve gözaltına alınan şahısların ifadelerinden yolaçıkan ekipler baskın yaptıkları 3 ayrı adreste 115 gram bonzai, 60 gram metamfetamin, 2'şer adet ruhsatsız tabanca ile tüfek ve silahlara ait fişek ile kartuşlar, çok sayıda kesici delici alet ele geçirildiler.

Ekiplerin yaptıkları aramalarda kömürlükte bulunan çuvallarda içersine bonzai saklanan bonzai ele geçirildi. Narkotik köpeklerininde katıldığı uyuşturucu operasyonunda şahıslardan ikisinin duvara yazdığı belirlenen ''Alayınız gelse alay ederiz'' yazısı dikkat çekti. Yazıyı yazdıkları belirlenen şahıslar yazının altında gözaltına alındılar. Şüpheliler gerçekleştirilen işlemlerinin ardından aliyeye sevk edildiler.

banner119
Son Güncelleme: 14.09.2018 18:48
Anahtar Kelimeler:
BursaUyuşturucuBonzai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat 2018-09-15 11:16:26

bu bonzai illetinden ne zaman kurtulacağız acaba millet olarak. gençlerimiz ölüp gidiyor.

banner56

banner108