Bursa polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Bursa narkotik polisleri 3 ayrı operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, 3 kişi gözaltına aldı.

20 Mart 2017 Pazartesi 11:49
Bursa polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği (NARKOTİM) ekipleri, Bursa'da uyuşturucu satanlara göz açtırmıyor. Yıldırım ilçesinde düzenlenen 3 ayrı operasyonda bir miktar bonzai, esrar ve ecstasy ele geçirildi.

Yakalanan 7 şahsa "kullanmak için uyuşturucu satın almak" suçundan işlem yapıldı. Yakalanan şüphelilerin 3'ü "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edilirken, 4 şahıs ise serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108