Bursa Orhangazi'de Minibüs Motorsiklete Çarptı: 1 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki kazada bir minibüsün çarptığı motorsikletin sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Kazada minibüsün çarptığı motorsikletinin plakası olmadığı bildirildi.

16 Eylül 2018 Pazar 15:53
Bursa Orhangazi'de Minibüs Motorsiklete Çarptı: 1 Yaralı

Orhangazi ilçesi Gölyolu Kavşağı'nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada panelvan minibüs motorsiklete çarptı. Minibüsün çarptığı motorsikletin plakasız oldu ve sürücüsünün de kask kullanmadığı görüldü. Kazayı fark eden vatandaşların haber verdikleri sağlık ekipleri ağır yaralanan motorsiklet sürücüsüne ilk müdaheleyi olay yerinde yaptılar.

Olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahelenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan motorsiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu bildirilirken minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108