Bursa NARKOTİK Ekipleriden Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden Hacivat Mahallesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere baskın.

09 Ekim 2021 Cumartesi 15:02
Bursa NARKOTİK Ekipleriden Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım ilçesine bağlı Hacivat Mahallesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelileri fiziki ve teknik takibe başladı.

Ekipler şüphelilerin içerisinde bulunduğu ''Fırtına'' isimli başarılı narkotik köpeği ile eve operasyon düzenledi.

Yapılan operasyon sonucu polis ekipleri yaptığı yaptığı baskında evde bulunan Aziz B., Kadirye A., Süleyman B., Halil B., gözaltına alındı.

Evde yapılan aramalarda 4 parça halinde 13 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Geçtiğimiz günlerde ise ''Fırtına'' Narkotik Köpeği film gibi yapılan operasyonda araç içine gizlenmiş 20 kilogram metamfetamin ele geçirmişti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108