Bursa merkezli FETÖ/PDY operasyonu 12 kişi gözaltında

Bursa merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında kapatılan Bank Asyada şube müdürü olarak çalışanların da yer aldığı 12 zanlı gözaltına alındı.

11 Nisan 2017 Salı 15:00
Bursa merkezli FETÖ/PDY operasyonu 12 kişi gözaltında

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca kapatılan Bank Asyanın Bursa'daki bölge müdürlüğünde yetkili olarak çalışan ve bağlı şubelerde müdür konumundaki 13 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bursa, Sakarya ve Ordu'daki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Zanlılara ait evlerdeki aramalarda çok sayıda örgütsel belge ve doküman ile dijital materyal ele geçirildi.

Zanlılar, emniyet müdürlüğüne getirildi. Bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

AA

banner119
Son Güncelleme: 11.04.2017 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108