Bursa'da Yolcu Otobüsü Devrildi! Ölü ve Yaralılar Var

Bursa'da yaşanan kazada bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlanarak devrildi. Dobruca mahallesi dağ yolu mevkisinde meydana gelen olayda ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı.

14 Ağustos 2018 Salı 21:43
Bursa'da Yolcu Otobüsü Devrildi! Ölü ve Yaralılar Var

Bursa Dobruca mahallesi uludağ yolunda meydana gelen kazada yolcu otobüsünde bulunan 38 kişiden 22 kişi hastaneye sevk edildi.

Taşıdığı öğrencilerle Uludağ'dan inkaya mevkisine gittiği bildirilen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü Dobruca mevkisinde dik rampada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Çok sayıda öğrencinin yaralandığı kazada yaralılar olay yerine gelen AKUT, 112 sağlık ekipleri ve ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildiler.

Kaza esnasında araçta sıkıştıkları bildirilen iki kişi AKUT ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılırken bu kişilerden birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazayla ilgili araştırmalar devam ediyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108