Bursa'da Yolcu Minibüsü Otomobille Çarpıştı: 5 Yaralı

Bursa Nilüfer'de meydana gelen trafik kazasında Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan yolcu minibüsü ve özel bir otomobilin çarpışması sonucunda 5 kişi yaralandı.

27 Kasım 2018 Salı 21:43
Bursa'da Yolcu Minibüsü Otomobille Çarpıştı: 5 Yaralı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kültür Mahallesi Kumova Sokak'ta meydana geldiği öğrenilen trafik kazasında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak çalıştığı belirtilen bir yolcu minibüsü ve özel otomobil çarpıştı.

İki aracın birbirine çarpması sonucunda araçlar kaldırıma çıkarak durabilirken, kazada araçlarda bulunan 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan şahıslar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahelesinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere sevk edilirken, araçta sıkışan şahısları çıkartmak için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri'nin olay yerine geldikleri öğrenildi.

Ekipler kazayla alakalı olarak tahkikat başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108