Bursa'da Tır Şarampole Uçtu! Şöförü Vatandaşlar Kurtardı

Bursa'da İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şöförünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlanan tır baraja az bir mesafe kala durdu.

10 Eylül 2018 Pazartesi 17:07
Bursa'da Tır Şarampole Uçtu! Şöförü Vatandaşlar Kurtardı

Bursa'nın İnegöl ilçesi yakınlarında yaşanan kazada sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır şarampole uçtu. Şarampole uçan tırın içinde sıkışan sürücüsü olayı farkeden çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. İnegöl'den Yenişehir'e gidiş yönünde Boğazköy Barajı mevksinde yaşanan kazada Baraja düşmesine az bir mesafe kala ters olarak duran tırda ağır derecede maddi hasar oluştu.

Domates yüklü olduğu belirtilen tırın sürücüsü vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108