Bursa'da Test Kitabıyla Uyuşturucu Ticareti

Bursa'da test kitabının içersinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen kadın uyuşturucu satıcısı yakalanarak gözalatına alındı. Gözaltına alınan zehir taciri adli makamlara sevk edildi.

18 Ekim 2018 Perşembe 21:28
Bursa'da Test Kitabıyla Uyuşturucu Ticareti

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan kadın Narkotik Polisleri tarafından gözaltına alınan uyuşturucu satıcısı kadının aracında, evinde, ve üzerinde gerçekleştirilen aramalarda 18 adet ecstasy tablet, bir miktar metamfetim, bir miktar esrar, uyuşturucu paketlemeye ve kullanmaya yarayan malzeme ile aparatlar ele geçirilirken, evinde bulunan bir test kitabının içinde de uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zanlı kadın Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
EcstasyEcstasy Hap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108