Bursa'da Tarihi Eser Operasyonu

Bursa'da düzenlenen tarihi eser operasyonunda 271 gümüş, 20 bronz sikke ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı.

07 Nisan 2017 Cuma 20:05
Bursa'da Tarihi Eser Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'da ikamet eden M.A.K'nin tarihi eser niteliğindeki sikkeleri satmak için Bursa'ya geleceği bilgisine ulaştı.

Şüpheliyi takibe alan ekipler, şüpheliyi Bursa-İzmir karayolundaki bir alışveriş merkezinde gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramalarda, Roma ve Pers dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 271 gümüş, 20 ise bronz sikke ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Tarihi Eser Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108